Lieve Reestwalkers, 

De onlangs aangescherpte corona-maatregelen hebben ons helaas doen besluiten om de geplande Reestwalk op zondag 1 november 2020 te cancelen. 

We doen dit met pijn in het hart. 

Maar het hartverwarmende, verbindende karakter van de Reestwalk kan niet samen gaan met alle strikte en strenge maatregelen van dit moment. 

We zijn heel erg dankbaar dat zoveel mensen zich al hebben ingeschreven voor de Reestwalk. En zich hebben aangemeld als sponsor, fan of hulp. 

En we hopen met heel ons hart dat jullie volgend jaar erbij zijn, tijdens een geweldige, extra mooie en extra feestelijke Reestwalk 2021. 

De Reestwalk wordt 100% door vrijwilligers (Rotaryclub Meppel) georganiseerd en de opbrengsten gaan ieder jaar voor 100% naar goede doelen. 

Ondanks dat in onze voorwaarden staat dat restitutie niet mogelijk is, willen we jullie de kans geven je betaalde bedrag terug te krijgen. 

Stuur hiervoor voor 14 oktober een email naar info@reestwalk.nl onder vermelding van de naam en het betalingskenmerk uit de bevestiging-email. 

Mochten jullie je betaling willen schenken aan het goede doel van Reestwalk 2020 en 2021 (Scala Meppel en een nog nader te bepalen ander goed, lokaal doel) dan zijn we jullie heel erg dankbaar. 

Hoe dan ook, 

Tot ReestWalk 2021!